Coronavirus wat te doen

Coronavirus, wat te doen?

Wij krijgen veel vragen over het coronavirus. Heeft u klachten die kunnen passen bij het coronavirus? neem dan contact op met de GGD om u te laten testen

Hieronder een korte uitleg wat te doen bij welke symptomen:

Hoesten, verkouden, keelpijn zonder koorts en geen benauwdheid: U hoeft geen contact op te nemen met de huisartspraktijk.

Hoesten, keelpijn MET KOORTS zonder benauwdheid: Indien u gezond* bent, hoeft u geen contact op te nemen met de praktijk.

Hoesten, verkouden, keelpijn MET BENAUWDHEID en/of koorts: neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of indien na 17:00 met de regionale huisartsenpost voor overleg.

Mensen die ongeacht de leeftijd erg ziek zijn mogen altijd contact opnemen met de huisartspraktijk of de huisartsenpost: DOE DAT TELEFONISCH!

Voor iedereen met luchtweg klachten als hoesten, verkouden,snotterig,keelpijn geldt: Vermijdt sociale contacten en blijf thuis!(zie filmpje hieronder waarom)

*Gezonde patiënten: mensen onder de 60 jaar zonder chronische ziekte

*Kwetsbare patiënten: mensen ouder dan 60 OF mensen met een chronische aandoening. Mensen uit deze groep worden vaak uitgenodigd voor de griepvaccinatie

marker google

Huisartsenpraktijk Matenpark is gevestigd boven Apotheek de Gaarde.
Waleweingaarde 2, 7329 BD Apeldoorn

Bekijk locatie met Google Maps