Griepprik 2020

Maandag 12 oktober 2020 tussen 16:00-18:30 Sporthal Matenpark

LET OP!!! NIET IN DE PRAKTIJK MAAR IN DE SPORTHAL MATENPARK!

Binnenkort ontvangen geselecteerde patiënten uit onze praktijk een oproep voor de griepprik. Mensen met een chronische aandoening zoals astma en diabetes en mensen ouder dan 65 jaar krijgen de griepprik kosteloos aangeboden. Op maandag 12 oktober tussen 16:00-18:00 indien u een uitnodiging heeft gekregen, zonder afspraak binnenlopen voor de griepprik. I.v.m. de noodzakelijke maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij de vaccinatie niet in ons praktijkpand toedienen. Hiervoor hebben wij een locatie gevonden waarbij er meer mogelijkheid is om te ventileren en om afstand te houden. De vaccinaties worden daarom toegediend in SPORTHAL MATENPARK

Adres: Heemradenlaan 130, 7329 BZ Apeldoorn

Wat doet de griepprik?

De griepprik is de beste bescherming tegen griep. De griepprik zorgt ervoor dat uw lichaam afweerstoffen tegen griepvirussen maakt. Twee weken na de griepprik heeft u genoeg afweerstoffen.

Wanneer neemt u contact op met de praktijk?

  • Als u koorts heeft op de dag dat u de prik krijgt.
  • Als eerder gebleken is dat u allergisch bent voor het eiwit van kippeneieren of voor antibiotica (neomycine of gentamicine). Dit komt weinig voor.

Zijn er bijwerkingen?

  • Uw arm kan na de griepprik een dag pijn doen. De prikplek kan rood en dik zijn.
  • U kunt zich na de griepprik een paar dagen minder goed voelen. Dit is geen griep. Uw lichaam bouwt juist weerstand op tegen griep.

Wilt u meer weten?

marker google

Huisartsenpraktijk Matenpark is gevestigd boven Apotheek de Gaarde.
Waleweingaarde 2, 7329 BD Apeldoorn

Bekijk locatie met Google Maps