Even voorstellen Margreet Trip, huisarts

Sinds september 2021 ben ik werkzaam in Huisartsenpraktijk Matenpark. Ik ben 38 jaar oud, moeder van 3 kinderen, getrouwd en een betrokken huisarts.

Tijdens mijn werk als huisarts vind ik het boeiend om iedere dag verschillende mensen te ontmoeten met verschillende ervaringen en achtergronden. Voor mij is het een mooie uitdaging om dan samen te onderzoeken wat zij op dat moment nodig hebben en hoe ik hen hierin kan ondersteunen.

Voordat ik huisarts werd heb ik in Nederland gewerkt op de afdeling kindergeneeskunde en gynaecologie. Daarna heb ik met mijn gezin 3 jaar in Thailand gewoond en daar gewerkt als arts in een vluchtelingenkamp. Terug in Nederland heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd. Nadat ik klaar was met de opleiding heb ik in een dorpspraktijk gewerkt in de regio.

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren, hardlopen en mountainbiken.

 

Speciale interesses: kindergeneeskunde, gynaecologie, leefstijlgeneeskunde, chirurgische ingrepen.

marker google

Huisartsenpraktijk Matenpark is gevestigd boven Apotheek de Gaarde.
Waleweingaarde 2, 7329 BD Apeldoorn

Bekijk locatie met Google Maps