Per 1 september 2022 zoeken wij een nieuwe collega voor onze praktijk. Huisartsenpraktijk Matenpark zoekt een enthousiaste digitaal vaardige doktersassistent voor 2-4 dagen per week. De functie is ontstaan door reductie van uren van een van de assistentes na zwangerschap. De vacature komt vrij vanaf 1 september 2022
Wij bieden een afwisselende werkplek met een collegiaal en hardwerkend team. Een prettige werksfeer binnen een gestructureerde en professionele omgeving. Onze praktijk deelt de gezamenlijke ruimtes met huisartsenpraktijk De Gaarde. Onze praktijken werken intensief samen en koffie en lunchpauze houden we gezamenlijk.

Binnen onze praktijk werken 2 huisartsen, POH-S, POH-GGZ en binnenkort ook een Pysician Assistant.

Dagen en uren in onderling overleg.

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg. Je bent in het bezit van de benodigde diploma’s en certificering.
Uren: 17-34 uren per week
Dienstverband: Tijdelijk, met uitzicht op vast dienstverband

Stuur uiterlijk 10 Juni 2022, een sollicitatiebrief met je CV naar huisarts Peter Dekkers (e-mail: info@huisartsenpraktijk-matenpark.nl )
Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Peter Dekkers, huisarts (telefoonnummer: 055 200 2033)
Plaatsingsdatum: 6-5-22
Praktijk: Huisartsenpraktijk Matenpark, https://www.huisartsenpraktijk-matenpark.nl/
Adres: Waleweingaarde 2, 7329 BD, Apeldoorn

marker google

Huisartsenpraktijk Matenpark is gevestigd boven Apotheek de Gaarde.
Waleweingaarde 2, 7329 BD Apeldoorn

Bekijk locatie met Google Maps