Huisarts Peter Dekkers

Huisartsen

Peter Dekkers – Aanwezig maandag, woensdag t/m vrijdag.

BIG nummer: 39064650701

Ik stel mij graag aan u voor. Peter Dekkers, 43 jaar oud, enthousiast sporter, getrouwd, vader van 3 kinderen en gedreven huisarts.
Speciale interesse: Algemene huisartsgeneeskunde, gezonde leefstijl, kleine chirurgische ingrepen.

Als huisarts probeer ik altijd mee te denken met de patiënt, wat is het probleem en wat is voor deze patiënt een passende oplossing.

Het geven van zinnige en doelmatige zorg vind ik erg belangrijk. Ik probeer onderzoeken en verwijzingen die geen verbetering van de gezondheid geven te vermijden.

Ik heb daarbij een pragmatische inslag. Door flexibel te zijn in mijn praktijkvoering: goede bereikbaarheid en ruime spreekuren probeer ik mijn patiënten zo veel mogelijk van dienst te zijn.

Ik hecht veel waarde aan de autonomie van de patiënt. Onderwerpen zoals euthanasie, stoppen van levensverlengende handelingen, palliatieve zorg en abortus zijn bij mij bespreekbaar

Huisarts Margreet Trip

Margreet Trip – Aanwezig dinsdag en woensdag

BIG: 89912031501

Sinds september 2021 ben ik werkzaam in Huisartsenpraktijk Matenpark. Ik ben 38 jaar oud, moeder van 3 kinderen, getrouwd en een betrokken huisarts.

Tijdens mijn werk als huisarts vind ik het boeiend om iedere dag verschillende mensen te ontmoeten met verschillende ervaringen en achtergronden. Voor mij is het een mooie uitdaging om dan samen te onderzoeken wat zij op dat moment nodig hebben en hoe ik hen hierin kan ondersteunen.

Voordat ik huisarts werd heb ik in Nederland gewerkt op de afdeling kindergeneeskunde en gynaecologie. Daarna heb ik met mijn gezin 3 jaar in Thailand gewoond en daar gewerkt als arts in een vluchtelingenkamp. Terug in Nederland heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd. Nadat ik klaar was met de opleiding heb ik in een dorpspraktijk gewerkt in de regio.

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren, hardlopen en mountainbiken.

Speciale interesses: kindergeneeskunde, gynaecologie, leefstijlgeneeskunde, chirurgische ingrepen.

 

marker google

Huisartsenpraktijk Matenpark is gevestigd boven Apotheek de Gaarde.
Waleweingaarde 2, 7329 BD Apeldoorn

Bekijk locatie met Google Maps